web analytics

ΕducationGR |

Σεμινάρια, σπουδές, υποτροφίες κ.α.

Εκδήλωση του CLIMPACT

To Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών με την υποστήριξη της Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου CLIMPACT σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνει το Εθνικό Δίκτυο για την Κλιματική Αλλαγή – CLIMPACT, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της 1ης φάσης του δικτύου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, στο Αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, (Ώρα έναρξης 09.30 π.μ.) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι του ΕΑΑ στο youtube. https://bit.ly/3ixNNmd

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χ. Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χ. Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας Καθ. Α. Κυριαζής, και ο Συντονιστής του CLIMACT και Δ/ντης και Πρόεδρος ΔΣ του ΕΑΑ Καθ. Μ. Πλειωνης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά αποτελέσματα των επιστημονικών ομάδων που συμμετέχουν στο δίκτυο CLIMPACT, σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την κλιματική αλλαγή στην περιοχή μας, τις επιπτώσεις της ΚΑ σε κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας, και την παραγωγή εργαλείων έγκαιρης προειδοποίησης από καταστροφές σχετιζόμενες με την κλιματική αλλαγή.

Μετά την παρουσίαση των δράσεων του έργου θα ακολουθήσει συζήτηση σε 2 στρογγυλά τραπέζια για τις κοινωνικές επιπτώσεις από την Κλιματική Αλλαγή καθώς και για την απαιτούμενη χάραξη πολιτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, επισκεφθείτε το site του CLIMPACT

https://climpact.gr/news-events/post/2590

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση παρακαλούμε για την εγγραφή σας εδώ

https://forms.gle/35C4MWFz3Sg29fSq8

Show More