web analytics

ΕducationGR |

Σεμινάρια, σπουδές, υποτροφίες κ.α.

Ι.ΙΕΚ PRAXIS

[tabs][tabtitles][tabtitle class=”active” id=”1″]Εισαγωγή[/tabtitle][tabtitle id=”2″]Ειδικότητες[/tabtitle][tabtitle id=”3″]Φωτογραφίες[/tabtitle][tabtitle id=”4″]Στοιχεία επικοινωνίας[/tabtitle][/tabtitles][tabcontents][tabcontent class=”active” id=”1″]LOGO IEK PRAXISΤο πιο φρέσκο ΙΕΚ στο κέντρο της πόλης. Με τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα και την υψηλότερη ποιότητα! Με εργαστήρια άρτια εξοπλισμένα και τους πιο έμπειρους καθηγητές του χώρου, ήρθε για να ταράξει τα ύδατα στον χώρο της εκπαίδευσης.»

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS, μετά από 15ετή επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της εκπαίδευσης και έχοντας διοργανώσει εκατοντάδες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χαλκίδα, Θήβα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα), οργανώνει τώρα τα νέα σεμινάρια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ & ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ σε ολιγάριθμα γκρουπ και με πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!!

Από το ΙΕΚ PRAXIS στην ΠΡΑΞΗ Σε ποσοστό πάνω από 80% οι απόφοιτοι του εκπαιδευτικού οργανισμού PRAXIS βρίσκουν δουλειά, με την διαρκή υποστήριξη του Γραφείου Συμβουλευτικής και Σταδιοδρομίας. Διοργανώνονται Ημέρες Καριέρας, προωθούνται τα βιογραφικά των σπουδαστών και όλοι οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στις μεθόδους επαγγελματικής συνέντευξης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές μας συμμετέχουν σε επαγγελματικές εκθέσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και φεστιβάλ και πραγματοποιούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους εργασίας, ώστε να αποκτούν πραγματικές εμπειρίες από την αγορά εργασίας.

koinoxristoi_xoroi_ktiria_5Οι ειδικότητες που προσφέρει το ΙΕΚ PRAXIS απευθύνονται σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιδιώκουν:
– να εκπαιδευτούν στο πιο δυναμικό και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον, έχοντας διαθέσιμες όλες τις τεχνολογικές και επιστημονικές διευκολύνσεις.
– να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες που να τους παρέχουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον επαγγελματικό στίβο.
– ταυτόχρονα όμως να καλλιεργήσουν ολόπλευρα την προσωπικότητά τους αποκτώντας ανεπτυγμένες προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες (επικοινωνία, εργασία σε ομάδες, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, διαχείριση κρίσεων, ικανότητα λήψης συνδυαστικών αποφάσεων κλπ)
– να ενταχθούν στην αγορά εργασίας με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την επιτυχία
– να βελτιώσουν την αντίληψή τους για τον κόσμο, την κοινωνία, τους συνανθρώπους και τον ίδιο τον εαυτό τους.

Με την δέσμευση της διασφάλισης της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα, το ΙΕΚ PRAXIS θα επιδιώξει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και να καταταγεί ανάμεσα στα κορυφαία εκπαιδευτήρια ενηλίκων στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Οι φοιτητές του τομέα Αισθητικής-Επαγγελματικού Μακιγιάζ-Κομμωτικής μαθαίνουν τη δουλειά σε τηλεοπτικά πλατό, στο θέατρο, σε στούντιο φωτογραφήσεων, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες. Οι φοιτητές του τομέα Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας επισκέπτονται τις κουζίνες μεγάλων εστιατορίων και ξενοδοχείων και βρίσκονται δίπλα σε γνωστούς chef. Οι φοιτητές του τομέα Πληροφορικής-Οικονομικών-Διοίκησης Επιχειρήσεων εκπαιδεύονται δίπλα σε στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.

Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια, εξοπλισμένα με τα πιο προηγμένα εποπτικά μέσα που διατίθενται αυτή τη στιγμή στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης (interactive πίνακες διδασκαλίας -Smart Board- Η/Υ με οθόνες TFT 24 ιντσών κλπ). Το εργαστήριο Μαγειρικής θα το ζήλευαν και τα πιο «γκουρμέ» εστιατόρια. Το εργαστήριο Κομμωτικής είναι ένα κανονικό πλήρως εξοπλισμένο κομμωτήριο. Το εργαστήριο Αισθητικής και Μακιγιάζ αποτελεί ένα πρώτης τάξεως ινστιτούτο αισθητικής. Το εργαστήριο Παιδαγωγικών είναι ένας μικρός παιδικός σταθμός! Υπερσύγχρονες Βιβλιοθήκες είναι στη διάθεση των σπουδαστών, ενώ ο ατομικός σύμβουλος σπουδών είναι διαθέσιμος για να καθοδηγήσει και να καλύψει όλες τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές αναζητήσεις του καθενός σπουδαστή.

Στο ΙΕΚ PRAXIS διδάσκουν καταξιωμένοι στον χώρο τους εκπαιδευτές, εφαρμόζοντας καινοτομικές εκπαιδευτικές μεθόδους που προωθούν την ενεργητική συμμετοχή των καταρτιζομένων. Φιλοσοφία του ΙΕΚ είναι τα μικρά τμήματα με έμφαση στην πρακτική άσκηση. Πρόκειται για ένα ΙΕΚ φτιαγμένο με βάση τις ανάγκες της νέας γενιάς και των οικογενειών της, παρέχοντας υψηλή ποιότητα σπουδών σε απολύτως ανταγωνιστικά δίδακτρα. Τα εκπαιδευτήρια PRAXIS, έχουν την δυνατότητα να υποδεχθούν εκτός από τους απόφοιτους Γυμνασίου και Λυκείου και εκείνους που επιθυμούν ταχύρρυθμα προγράμματα, φτιάχνοντας τμήματα με πιο ευέλικτο ωράριο.
Με τις καλύτερες ευχές μας για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ
www.iekpraxis.gr
https://www.facebook.com/iekpraxis.gr IEK Praxis [Official]
info@iekpraxis.gr

[/tabcontent][tabcontent id=”2″]

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ-ΔΙΚΤΥΑ-ΠΟΛΥΜΕΣΑ
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (MULTIMEDIA)
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (WEB DESIGNER-DEVELOPER)
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ INTERNET/INTRANET
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INTERNET
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (VIDEO GAMES)
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
 -ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (MARKETING)
 -ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 -ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 -ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 -ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ
 -ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (LOGISTICS)
 -ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ-STYLING-ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
 -ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ
 -ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 -ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ (NAIL’S SPECIALIST)
 -ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ (STYLIST)
 -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
 -ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΣΚΗΝΗΣ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ
 -ΚΟΜΜΩΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ
 -ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 -ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ & ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 -ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
 -ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ-ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 -ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
 -ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ
 -ΒΟΗΘΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
 -ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
 -ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

[/tabcontent][tabcontent id=”3″][portfolio cat=”iek-praxis” title=”true” titlelink=”true” desc=”false” maxlen=”-1″ more=”” filter=”false” lightbox=”true” group=”true” lightboxtitle=”title” order=”ASC” orderby=”ID” post_on_page=”1000″ pagination=”none”][/tabcontent]

[tabcontent id=”4″]Για περισσότερες πληροφορίες:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210-8825206,22210-61607 ή στείλτε mail στο  info@iekpraxis.gr.

Περισσότερα στο http://www.iekpraxis.gr/[/tabcontent]

[/tabcontents][/tabs]